16.5.2010

Pork Souvlaki

Saimme ostettua uuden grillin viimevuoden rikkoutuneen tilalle. Tottakai sitä heti piti päästä testaamaan ja mikä onkaan sen parempi herkku kuin lihavartaat. Kreikassa ollessa tullut monesti syötyä Pork Souvlaki, eli possulihavarras. Teimme oman version siitä ja kyllähän se maistui!
Puutikkuun laitettiin paprikaa, sipulia, tomaattia, possun sisäfilettä (marinoitua) ja kokonaisia sieniä. Lisäkkeeksi tottakai salaattia. Olisin kuvan kyllä napannut, mutta nälkäkurjet eivät jaksaneet alkaa kaivamaan kameraa esille vaan ruoan kimppuun painuttiin samantien!
Grillissä on todella kätevä parilamainen paisto-osa, näin pystyy hyvin grillaamaan tomaaattia ja pieniäkin vihanneksia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore