29.5.2011

Hirvenlihasäilykevuoka

Meillä on hirvenlihasta tehtyä säilykelihaa joka pääsi pääraaka-aineeksi tämän päivän ruokaan. Tämän voisi hyvin tehdä myös kaupasta ostettaviin lihasäilykkeisiin.

1prk hirvenlihasäilykettä
2 sipulia
1pussi peruna-sipulisekoitusta
1 kerma
1 7% ruokakerma
suolaa
pippuria

Leikkaa säilykeliha pieniksi kuutioiksi. Silppua sipuli pieneksi ja sekoita säilykkeen kanssa keskenään. Kaada vuokaan pohjalle sipuli-lihaseosta, tämän päälle hieman peruna-sipulisekoitusta. Sekoita hyvin keskenään. Lisää loput lihasta ja loput perunoista ja sekoita keskenään. Sekoita kermat ja mausteet keskenään. Kaada vuokaan ja sekoita. Paista uunissa kiertoilmalla 175 astetta n.1h, pidä kansi päällä ensimmäisen 45min ajan.

Tästä valitettavasti ei tulekaan kuvaa, oli niin epäonnistunut otos että sitä on turha pistää, seuraavalla kerralla pitää muistaa kuvata rauhassa ennenkuin iskee ruoan kimppuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore