27.3.2010

Vaniljapannacottaa & mustikka-mansikkakiisseliä

Pannacotta 4 hengelle

2dl vispikermaa
1 pussi valmista vaniljakreemiä (jauhe joka valmistetaan maitoon)
2 liivatelehteä
Vaniljasokeria maun mukaan

Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Kuumenna kerma ja sekoita joukkoon vaniljasokeri ja liivatelehdet joista ylimääräinen vesi puristettu pois. Lisää vaniljakreemi ja annostele astoihin. Anna olla kylmässä n.2-3h kunnes pannacotta on jähmettynyt.

Mustikka-mansikkakiisseli


Tiivistemehua
Perunajauhoja

Kaada tiivistejauhoja ja vetä kattilaan, lisää perunajauhot ja sekoita hyvin. Anna seoksen kiehahtaa ja sekoita kokoajan. Laita kylmään jotta kiisseli kylmenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore