Tämä on varsin hyvä ohje chiliöljylle/-tahnalle. Mieheni käyttää tätä leivän päällä, myös valmiiseen ruokaan tämä antaa mukavaa lisäpotkua. Mukavan makea eikä liian tulinen. Alkujaan tämän ohjeen lähetti anoppini kun oli löytänyt jostain lehdestä, vähän muunnellen sitten tein meille tätä.
10kpl Bolivian Rainbow chilejä
4 valkosipulin kynttä
1 salottisipuli
1rkl hunajaa
2rkl hunaja-omenaviinietikkaa
n. 1dl pippurmaustettua oliiviöljyä
Silppua chili, valkosipuli ja salottisipuli todella pieneksi, itse käytin tämäntyylistä silppuria. Sekoita joukkoon loput aineet ja sekoita hyvin. Jaa seos desinfoituihin purkkeihin.
11.11.2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti