15.3.2013

Buzzausta Valio Onni tuotteilla

Taas blogissani buzzausta! "Mitä ihmeen buzzausta" menikö viimeksi ohi? No tästä on kyse:
Buzzadorin kautta voi osallistua eri kampanjoihin ja päästä maistelemaan/testaamaan uusia tuotteita kuten minä pääsin nyt maistamaan Belvita aamupalakeksejä. Tulet siis saamaan sähköpostiviestin jossa ilmoitetaan, että olet kutsuttu kampanjaan. Käyt vastaamassa että haluatko ottaa kutsun vastaan ja jäät odottamaan oletko hyväksyttyjen listalla. Jos pääset mukaan kampanjaan saat viestin ja testattavat tuotteet postin kautta kotiasi.

Miten pääsen mukaan? Klikkaa tästä, syötä tietosi ja jää odottamaan kampanjakutsua!

No tälläkertaa buzzailen Valion Onnituotteita: http://www.valio.fi/onni/

Tuotesarja sisältää viisi erinmakuista velliä :kaura, maissi, neljän viljan, peruna-porkkana ja riisi. Meillä tosin vellit ei esikoisenkaan kanssa mennyt oikein alas (en oikein osannut antaa) niin en näistä ottanut meille testiin 4.5kk:lle Onnille kuin peruna-porkkanan ja maissivelin.
Onni puuroja tosin hamstarin kaikkia makuja mitä meidän prismasta löytyi, niitähän on:  viljaisa puolukka, neljän viljan, vadelma-kaura, vadelma-mustikka ja omena-kaura.

Onni

No meillä puuroja maistelee 1v7kk oleva taaperomme. Iltapuuron syönti on yleensä aika taiteilua joten päätimäps heti illasta testata omena-kaurapuuroa. Itsekin maistoin puuroa ja maku oli kyllä kivan omenainen. Myös taaperolle meni ihan hyvin kyllä alas, ehkä hieman paremmin kuin muina iltoina normaali kaurapuuro. Itseä tosin häiritsi tuotteen koostumus, puuro oli jankkia ja tämä sana on vähän niinkuin kirosana meidän perheessä :)
Aamulla sitten olikin testissä neljän viljan puuro. Aamupuuron tapaan se menikin hyvin alas. Tosin tällainen mikrolämmitys puurolle ei sovi minulle aamutuimaan, puuron mikrosta ottaessa sain sitten palohaavan keskelle kämmentä :)
Linda taaperopaapero Onnipuurolla!

#valioonni #buzzador

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore