15.3.2013

Soijasta tehty pasta bolognese

Meillä on ollut kasvisruokana tälläviikolla pasta bolognese tummaan soijarouheeseen tehtynä. Kylläpä voin taas vain suositella tuota soijarouhetta, miehenikin jopa sanoi että tätähän kanttii olla kaapissa kokoajan, on niin hyvä lihan korvike ettei edes nopeasti sanottuna huomaa tämän olevan kasvisruokaa!

Muutenhan tämä tehdään ihan normaalin bolognesekastikkeen tapaan, mutta lihan sijasta soijarouhetta.

2 dl Tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
2 sipulia
5 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
1 prk luomu tomaattimurskaa
1 tlk kuorittuja tomaatteja (tai kalttaa itse n. neljä tomaattia)
1 valkosipulinkynsi
1 kasvisliemikuutio 
loraus soijaa
mustapippuria
hieman ketsuppia
oreganoa

1. Silppua sipuli pieneksi ja kuullota sitä voi-öljyseoksessa.
2. Lisää joukkoon n. 2dl vettä ja 2dl tummaa soijarouhetta. Tämän jälkeen lisää kasvisliemikuutio, tomaattimurskat ja raasta valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki hyvin ja anna hautua miedolla lämmöllä n. 20min.
3. Mausta ja tarkista maku. Keitä pasta ohjeen mukaan.

(Kuva lainattu kun itse ruoasta en kerinnytkään nappaamaan kuvaa :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore