21.3.2013

Loppuraportti Valio Onni tuotteista

Onni puuro-/vellikampanja lähestyy loppuaan ja pitäisi loppuraporttia väsäillä. No kaiken kaikkiaan kokemukset jäi hyvin positiiviseksi. Meidän Onni alkoi kampanjan ansioista tosiaan syömään vellejä, tai siis kampanjan ansioista aloin kokeilla vellejä ja tälläkin hetkellä laatikosta löytyy monta vellipurkkia odottamasta. Puuroja ei tämä n. 5kk ole vielä maistanut, mutta 1v7kk puolestaan on.  Kaikki muut nyt meni kyllä ihan ok alas paitsi viljaisa puolukka, sen ilmeen kun olisin saanut kameralle, tyttö irvisti ihan kunnolla eli se ei ollut hänen makuun.

Summasummarum, puuroja en tule ostamaan kun ne ei aiheuttanut mitään wau reaktiota, meni ehkä huonommin jopa alas taaperolle kuin itsekeitetty puuro. Vellejä tulen ostamaan 5kk:lle pojallemme, tällähetkellä on maistettu vain kolmea makua, mutta kaapissa odottaa jo neljän-viljan vellikin.

Itse kaipailisin Valio Onni tuotteisiin puurojauheita, ne on ollut meillä suosittuja iltapuuroina. En oikein tykkää ideasta ostaa valmista puuroa tetrassa kun tuntuu tyhmältä maksaa periaatteessa vedestä. Yhden tetran hinta on kuitenkin aika paljon (n. 1e) ja sillä hinnalla saa aika monta puuroa itse tehtyä TAI vauvapuurojauheistakin tehtyä aika monta puuroa. Toki reissussa nämä tetrapuurot ovat ihan näppäriä. Velleihin kaipailisin ehkä isompaa annoskokoa, esim. 0.5l purkki voisi olla ihan näppärä.

"Nam" sanoo Onni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore