26.9.2012

Valkosuklaa-Daimkakku

Viikonloppuna tein äidilleni etukäteissynttärikakkua kun halusin testata suklaista hyydykekakkua. Tästä tuli todella herkullista, mutta makeaa vaikka en lisännyt yhtään sokeria. Alkuperäinen ohje on Hellapoliisilta, mutta muuntelin sitä hieman.

Pohja:
1 pötkö Domino keksejä
n. 50g sulatettua voita

Täyte:
3/4 levyä Marabou Daim suklaata
3/4 levyä Pandan Valloittava Valkoinen Rapea Riisi & Hassel valkosuklaata
1 prk maustamatonta rahkaa
1 prk Flora Vanilla
5 liivatelehteä
½ dl appelisiinimehua

1) Valmista pohja erottelemalla Domino kekseistä täyte pois ja murskaamalla keksiosa pieneksi muruksi. Lisää murun sekaan sulatettu voi / margariini. Levittele seos tasaisesti irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin täytteen valmistumisen ajaksi.

2) Valmista täyte. Laita liivatelehdet likoaan kylmään veteen.
3) Vatkaa Flora Vanilla kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita rahka vaahdon sekaan.
4) Kaada katttilaan ½dl appelsiinimehua ja sulata vesihauteessa valkosuklaa ja daim suklaa. Sulata liivatelehdet suklaan joukkoon. Kaada suklaaseos rahka-vaniljavaahdon sekaan ja sekoita hyvin.
5) Kaada seos irtopohjavuokaan ja anna hyytyä ainakin puoli päivää. Koristellaan suklaarouheella.



1 kommentti:

  1. Todella suussasulavaa herkkua pieninä paloina, varsinkin kahvin tai teen kera.... Nammmmm...

    VastaaPoista

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore