8.12.2012

Hirvikäristyskeitto

Paras tapa käyttää hyväksi edellisepäivänä tehty hirvikäristys (tai poronkäristyksen) on tehdä siitä keitto. Tähän voi käyttää joko normaalia käristystä tai kuten itse tein tämän tyylisen käristyksen joten laitoin vähän vähemmän Koskenlaskijaa kuin mitä pistäisin jos olisin tehnyt normaaliversion.

Hirvi-/poro-/riistakäristystä
5 isoa perunaa
2 porkkanaa
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
½ lanttu
Koskenlaskijajuustoa
1 dl kermaa
1 lihaliemikuutio

1) Kuori  ja pilko perunat, lanttu, sipulit ja porkkanat isoon kattilaan. Kaada päälle vettä ja laita sekaan yksi lihaliemikuutio
2) Kaada sekaan käristysliha ja anna kiehua n. 20min.
3) Lisää sekaan kerma ja Koskenlaskijajuustoa oman maun mukaan ja anna kiehua vielä n. 15min kunnes juusto on sulanut.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore