Kahdelle hengelle.
500 g Poron ulkofilee
½ dl oliiviöljyä
½ dl soijaa
2 rkl konjakkia tai viskiä
1.5 tl mustapippuri-valkopippuri-rosepippurirouhetta
1 tl riistamaustetta
1 valkosipulinkynsi
2dl kermaa
voita
1) Sulata voinokare pannulle. Paista nopeasti porofileen kummaltakin puolelta pinta rusehtavaksi.
2) Sekoita keskenään öljy, soija, konjakki, murskattu valkosipulinkynsi ja mausteet
3) Laita ruskistetut porofileet uunivuokaan ja kaada marinadi päälle.
4) Paista 200 asteisessa uunissa n. 20-30min riippuen fileen paksuudesta
5) Kääri kypsät fileet löysästi folioon n. 10 minuutiksi ja tämän jälkeen leikkaa paloiksi.
6) Tee kastike kaatamalla marinadiliemi kattilaan. Kaada sekaan 2dl kermaa ja suurusta Maizena kastikesuurusteella (tai veteen sekoitetuilla jauhoilla).
Tarjoillaan pottumuussin kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
onkohan uunissaoloajassa virhe... 2..3 min olisi oikeampi.
VastaaPoista