24.10.2012

Naudanliha-suppilovahveropata

Taas kaupasta tarttui matkaan paketillinen tuoreita suppilovahveroita joita käytin naudan sisäpaistista tehdyn padan lisäkkeenä. Varsin maukas ateria tuli kyllä!

800 g naudan sisäpaisti
250 g tuoreita suppilovahveroita
3 isoa porkkanaa
2 valkosipulinkynttä
2 isoa sipulia
½ kesäkurpitsa
mustapippuria
5dl vettä
1 lihaliemikuutio
1 laakerinlehti
2 dl kermaa
1 iso paprika

1) Leikkaa naudanliha suikaleiksi ja ruskista pannulla voi-öljyseoksessa. Siirrä ruskistuneet lihapalat uunivuokaan ja mausta mustapippurilla.
2) Kuori porkkana, sipulit ja kesäkurpitsa ja pilko ne pieniksi paloiksi. Silppua suppilovahverot pieniksi paloiksi. Paista kaikki ainekset pannulla voi-öljyseoksessa kunnes ovat hieman saanut väriä/pehmenneet.
3) Lisää kasvisten sekaan n. 5dl vettä, laakerinlehti ja lihaliemikuutio, anna kiehahtaa.
4) Lisää kasvikset lihan joukkoon ja sekoita hyvin. Maista maku ja lisää soijaa jos tarvitsee lisää suolaisuutta.
5) Laita uuniin 200 asteeseen tunniksi.
6) Silppua paprika pieniksi paloiksi . Padan oltua uunissa tunnin ota se pois ja lisää paprikapalat sekä kerma joukkoon, laita takaisin uuniin vielä n. puoleksi tunniksi.

Tarjoillaan mustapekkakermaan tehdyn pottumuussin kera.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore