28.10.2012

Sienitäytteiset naudan lehtipihvit

Suppilovahveroita taas peliin! Näihin pihveihin täytteeksi sopisi kyllä moni muukin sieni, mutta meillä kaupassa on jotenkin vähän heikko valikoima nuita sieniä joten useimmiten nyt sattuu näitä suppilovahveroita tarttumaan matkaan.

4 kpl Naudan lehtipihvejä (tai muukin ohut ja iso pihvi käy)
n. 100 g tuoreita suppilovahveroita
Provence mix mausteseosta (Timjami, rosmariini, oregano, kynteli, salvia)
Jozo Provence sormisuolaa 
Mustapippuria
1 valkosipulinkynsi
1 iso sipuli
2 dl kermaa
voita
soijaa

1) Kuori sipulit ja hienonna ne pieneksi. Pilko suppilovahverot pieniksi paloiksi ja yhdistä sipulien kanssa.
2) Kuullota sipuli-sieniseosta pannulla voissa. Mausta yrttiseoksella sekä sormisuolalla.
3) Aseta lehtipihvi laudalle ja laita täytettä pieni kerros pihville. Kääri pihvi rullalle ja kiinnitä hammastikulla päät sekä saumakohta.
4) Paista nopeasti kuumalla pannulla ruskea pinta pihveihin (oikeasti ihan vain hetki pannulla). Tämän jälkeen laita pihvikääröt uunivuokaan ja ripottele päälle mustapippuria. Lorauta vuoan pohjalle vettä n. 1cm.
5) Paista pihvit uunissa 200 asteessa n. 20min.
6) 20 minuutin jälkeen ota vuoka uunista ja lorauta pihvien päälle kerma sekä pikku loraus soijaa. Laita takaisin uuniin n. 15minuutiksi.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore