14.10.2012

Suppilovahverokeittoa krutongeilla

Sunnuntain päiväruoaksi tuli tehtyä suppilovahveroita kun kaupasta löytyi edellisenä päivänä ihan tuoreina näitä herkullisia sieniä.

250 g  suppilovahveroita
1 iso sipuli
1 kanaliemikuutio
6dl vettä
2 rkl brandyä (tai konjakkia)
2.5 dl Valio mustapekkakerma
1/4 pkt Koskenlaskija paprika sulatejuustoa
kuivattua basilikaa
Timjamia

1) Kuori ja silppua sipuli. Silppua suppilovahverot pienemmäksi silpuksi.
2) Kuullota voi-öljyseoksessa sipuleita ja suppilovahveroita n. 10min.
3) Keitä 6dl vettä ja sulata kanaliemikuutio siihen. Lisää joukkoon kuullotetut sipulit ja suppilovahverot.
4) Lisää keittöön 2rkl brandyä ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 15min
5) Lisää lopuksi joukkoon kerma ja sulata pienet sulatejuustopalat.

Tarjoillaan krutonkien kera.

Krutongit:
Tee kuutioita ihan sama mistä vaaleasta leivästä. Laita pannulle voita ja paista pinta leipiin. Kumoa leivät uunipellille ja paista uunissa grillivastuksen alla 180 asteessa n. 10min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore