1.5pkt vehnäpaahtoleipää
Täyte:
1 pussi katkarapuja
½ purjo
2 pkt Creme Bonjour katkaraputuorejuustoa
150g ranskankermaa
nippu tilliä
sitruunapippuria
Valuta katkaravuista ylimääräinen vesi pois. Silppua purjo ja tilli pieneksi. Sekoita kaikki aineet keskenään.
Vuoraa irtopohjavuoan pohja voipaperilla. Leikkaa leivistä reunat irti ja taiteile pohjalle leivät. Itsellä meni sopivasti niin, että laitoin kolme leipää pitkittäin, yhdet sivuille ja puolikkaat leivät rakoihin. Kostuta maidolla. Laita osa täytteestä väliin tasaisesti. Vuoraa taas leivillä ja kostuta. Laita täytettä tasaisesti. Vielä kerros leipiä ja kostuta. Laita jääkaappiin n. päiväksi maustumaan.
Päällinen:
1putkilo sitruunamajoneesia
1 maustamaton tuorejuusto
Sekoita majoneesi ja tuorejuusto keskenään. Irroita irtopohjavuoan reunat ja pohja, laita tarjoiluastialle. Sivele nätisti kakun päälle ja reunoille täytettä. Koristele katkaravuilla ja kovilla kananmunilla sekä tillillä.
29.3.2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti