13.3.2011

Spagetti Bolognese

Perinteisten ruokien linja jatkuu meillä :)

300g hirvenjauhelihaa (tai naudan)
3 isoa sipulia
3 valkosipulinkynttä
2rkl ohrajauhoja
vettä
1prk tomaattimurskaa
1.5 lihaliemikuutiota
Oreganoa
Mustapippuria

Ruskista jauheliha ja sipulit pannulla. Laita ne toiseen astiaan ja kaada pannulle hieman vettä. Sekoita vesilasissa vesi ja jauhot sekaisin, sekoita pannulla olevaan veteen nopeasti ja hyvin. Kun ei näy paakkuja kaada jauheliha sekaan. Sekoita joukkoon tomaattimurska ja kaada lisää vettä jos tarvis. muserra sekaan valkosipulinkynnet. Lisää sekaan lihaliemikuutiot. Anna porista n. 10min ja mausta mustapippurilla ja maista maku. Lopuksi ripottele sekaan oreganoa.

Keitä spagetti isossa vesimäärässä ohjeen mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore