3.4.2011

Possu-makkaraperunavuoka

Vietimme viikonlopun kahdestaan mökillä. Lauantaina teimme kiusausta ruuaksi, meillä jäi edelliseltä illalta tulikeppejä kaksi kappaletta jääkaappiin, mieheni ehdotti että mitä jos sotketaan nuokin sekaan ja sehän kannatti. Tästä tuli oikeasti todella maukas ruoka!

400g maustamattomia porsaansuikaleita
1pkt (tai mitä jälellä) tulikeppi makkaraa
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
peruna-sipulisekoitusta
1prk Kippari ruokakermaa
1prk normaalia ruokakermaa
worchester kastiketta
mustapippuria
chilijauhetta

Paista porsaansuikaleet kypsiksi. Leikkaa ne vielä pienemmäksi, niiden ei tarvitse olla kovin isoja. Silppua sipuli ja kuullota se voissa. Leikkaa makkara palasiksi. Laita vuokaan peruna-sipulisekoitusta, sekoita joukkoon porsas, makkara ja sipulit. Kaada kummatkin kermapurkit astiaan, sekaan mausteet ja lopulta kaada se vuokaan.
Paista uunissa n. 1h 200 astetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore