Kahdelle hengelle:
n. ½kg Norjanlohta
1purkki smetanaa
1 purkki kermaa
1 sipuli
Yrttisuolaa
Tilliä
Sitruunapippuria
Ruohosipulirouhetta
Sitruunaa
Suolaa
Tee kalaan viillot ja ripottele hieman suolaa päälle. Laita kala uunivuokaan. Silppua sipuli päälle. Sekoita astiassa kerma ja smetana keskenään, mausta ja kaada seos kalan päälle. Jos haluat että kastiketta tulee enemmän käytä syvempää astiaa, jos haluat että kastiketta ei niin tule käytä laakeaa astiaa. Paista uunissa 200 asteessa n.30min. Voit varmistaa kalan kypsyyden sillä, että se lähtee helposti irti nahastaan.
Tarjoillaan tillisen pottumuussin ja salaatin kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti