Täyte:
1prk Bonne Mangososetta (suosittelen käyttämään ihan oikeaa sosetta, ei Piltin)
Sitruunamehua
1prk Viola Mangotuorejuustoa
3dl Kermaa
8 liivatelehteä
Vaniljasokeria
Tee ensin kääretorttupohja tai keksipohja kakulle, jos käytät keksejä suosittelen kaurakeksejä. Itse käytin tässä kakussa kääretorttupohjaa.
Kääretorttupohja:
1 lasi kananmunia (n.3kpl)
1 lasi sokeria
1 lasi vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään.
Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Kun vaahto on kovaa sekoita
joukkoon jauhot ja nostele taikina tasaiseksi. Kaada seos uunipellille
leivinaperin päälle ja paista uunissa keskitasolla n.8min.
Kun pohja on valmis, leikkaa siitä irtopohjavuoan muotoinen palanen ja
laita se pohjalle paistopuoli alaspäin.
Täytteen teko:
1) Laita liivatelehdet likoaan kylmään veteen.
2) Vaahdota kermavaahto ja mausta se vaniljasokerilla. Kaada sekaan Mangososetta n. 3/4 purkkia, sitruunamehua sekä tuorejuusto.Sekoita hyvin keskenään. Jos kaipaat makeutta, lisää normaalia sokeria.
3) Sulata liotetut liivatelehdet kuumassa vedessä, kaada seoksen sekaan ja sekoita hyvin.
4) Kaada seos irtopohjavuokaan ja anna hyytyä kylmässä n. vuorokausi.
Kun kakku on hyytynyt muutaman tunnin tee kiille liivatelehdistä ja lopusta mangososeesta.
23.7.2012
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti