23.7.2012

Sitruunajuustokakku

Täyte:
Sitruunamehua
1prk Viola Sitruunatuorejuustoa
3dl Flora Vanillaa
8 liivatelehteä
Sokeria

Tee ensin kääretorttupohja tai keksipohja kakulle, jos käytät keksejä suosittelen kaurakeksejä. Itse käytin tässä kakussa keksipohjaa. Keksit murennetaan ja sekaan kaadetaan sulatettua voita.

Täytteen teko:
1) Laita liivatelehdet likoaan kylmään veteen.

2) Vaahdota Flora Vanilla ja mausta se sokerilla. Kaada sekaan sitruunamehua sekä tuorejuusto.Sekoita hyvin keskenään. Jos kaipaat makeutta, lisää sokeria.
3) Sulata liotetut liivatelehdet kuumassa vedessä, kaada seoksen sekaan ja sekoita hyvin.
4) Kaada seos irtopohjavuokaan ja anna hyytyä kylmässä n. vuorokausi.

Kun kakku on hyytynyt muutaman tunnin tee kiille liivatelehdistä ja jostain kirpeän makuisesta soseesta, itse käytin tässä Mehukatin hedelmävälipalaa kaksi pussia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore