Maanantain kokkauksien teemana oli "mitä kaapista löytyy". Tähän sopisi hyvin myös paprika ja pekoni, mutta niitä ei tälläkertaa jääkaapin syövereistä löytynyt.
1 pkt Saarioinen Grilliwurst Choritzo
2 tomaattia
2 sipulia
1 iso valkosipuli
½ kesäkurpitsa
1prk tomaattipyrettä
½ prk valkosipulista tomaattisosetta
2 dl kermaa
½ dl Sweet chili kastiketta
Mustapippuria
Suolaa
Chilijauhetta
Penne pastaa
1) Paista/ grillaa makkarat ohjeen mukaan
2) Kuori ja kuutioi kesäkurpitsa. Kuori ja silppua sipulit
3) Kuullota pannulla öljyssä kesäkurpitsa ja sipulit.
4) Silppua makkara ja tomaatit
5) Kun sipulit ja kesäkurpitsa on kuullottunut lisää joukkoon makkara, tomaatit, kerma, tomaattipyre, tomaattisose sekä mausteet.
6) Anna porista miedolla lämmöllä sen aikaa kun pasta keitetään suuressa vesimäärässä ohjeen mukaan.
7) Kun pasta on valmista valuta vesi pois ja sekoita makkarakastikkeen kanssa. Halutessa voit raastaa hieman parmesaania sekaan.
27.8.2012
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti