23.1.2010

Pannupizza

Päätin perjantain kunniaksi tehdä meille pannupizzaa, vielä kun Anttilasta eräs päivä löytyi pizzajuustoraaste alennuksesta. Pohjan tein Johannan suosittelemalla pohjalla joka alkuperäisesri on täältä: http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptihaku/resepti/?id=1912&rname=pannupizza_alla_pollo# Ei turhaan mainostanut pohjaa sillä siitä tuli todella hyvä, tosin ylläriylläri vähän sävelsin itse ja toin lisämakua voin makusella öljyllä sekä oreganolla. Jätin pohjan todella löysäksi, mutta hyvä että jätin sillä siitä tuli todella kuohkea ja pehmeä. Käytin itse lämpötilana 275 astetta ja irtopohjavuokiin tein pizzat. Kuvaahan tästä komeudesta ei tullut otettua sitä pizzoihin käytiin kiinni nälkäisinä kuin "sika limppuun". Tein tosiaan kaksi pizzaa ja perinteiseen italialaiseen tyyliin täytteiksi tuli "sitä mitä kaapista löytyi".

Käytän siksi n. arvoja sillä en jaksanut hirveänä alkaa mittaileen tuotteita.
Eli Pohja:
6 dl vettä
2.5 tl sokeria
n. 3 tl suolaa
n. 8 dl vehnäjauhoja
1 pkt hiivaa
Oreganoa
Öljyä tilkka

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen (n.42 astetta), sekoita veteen sokeri, suola ja oregano jonka jälkeen jauhot tasaisessa tahdissa. Laita jauhoja sen verran että taikina jää oikeasti löysäksi (sinun ei tarvitse kaulia sitä). Lisää lopuksi öljy, peitä taikina ja anna kohota kaksinkertaiseksi.

Täyte1:
Palvikinkkua
Punasipulia
Paprikaa
Meetwurstia

Täyte2:
Palvinkinkkua vähän
Edellispäivänä tehty broileri
Punasipulia
Paprikaa

Kaada taikina astiaan ja laita pohjalle ketsuppia. Ketsupin päälle sirottele osa juustosta ja täytteet. Loput juustot voi ripotella täytteen päälle, sirottele myös oreganoa makua antamaan ja eikun koko komeus uuniin 15minuutiksi uunin alaosalla. Huomaathan että uunin täytyy olla lämmin kun pistät pizzan uuniin, jos pistät puolikuumaan uuniin ei pohjasta tule samanlaista eikä se kypsy oikeassa ajassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore