Olen viikonlopun viettänyt Kemissä vanhempien luona. Teimme lauantaina kirjolohta jota pitää tehdä vähän eriintyyliin täällä, perusajatuksena on häivyttää kalan kasvatusaineiden maku (jota itse en kyllä ole yleensä löytänyt vaikka kalan olisi normaaliin tapaan tehnytkin :) ). No kalasta kuitenkin tuli erittäin herkullinen:
Kirjolohifilee
Aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
Kalamaustetta (käytännössä sisältää sitruunapippuria, suolaa, tilliä)
Smetana
Ruokakerma
Chili-valkosipuli wok mausteseos
Sipulia
Tee kalaan viillot ja ripottele hieman suolaa ja kalamaustetta viiltoihin sekä kalan päälle. Voitele kalan pinta tuorejuustolla, sekoita keskenään smetana, ruokakerma, chili-valkosipuli mausteseos sekä sipuli ja kaada koko komeus kalan päälle. Paista uunissa n. 30min.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti