En ole suuri makkaran ystävä, mutta makkara on parhaimmassa muodossa stroganoffissa. Päätin tehdä tällaisen hieman muunnellun version pyhäpäivän kunniaksi:
paketti makkkaraa
2 sipulia
3 valkosipulia
suolakurkkuja maun mukaan
1 lihaliemikuutio
Voimakasta koskenlaskijaa
Ruskista makkarat pannulla, lisää sipuli ja ruskista myös sitä. Kaada makkarat ja sipuli lautaselle ja valmista suuruste, kaada vettä pannulle ja sekoita lasissa vettä + jauhoja, sekoita tämä hyvin pannulla olevaan veteen. Kun suuruste sekoitetu lisää lihaliemikuutio, makkarat, valkosipuli ja suolakurkut. Anna kiehua hetki ja lisää joukkoon pieninä nokareina koskenlaskijaa maun mukaan.
Tarjoile pottumuussin kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kuulostaapa herkulliselta, Koskenlaskija kruunaa kyllä kaiken. :) Jotenkin ei ole itse koskaan hoksannut sitä stroganofiin laittaa.
VastaaPoistaJoo se on kyllä ihan uskomaton, sopii lähes kaikkeen :D Itelläki oli kaapissa ens viikon ruokaa varten ja tiesin ettei kokonaan mene niin oli hyvä tuohon laittaa sitä :)
VastaaPoista