10.1.2010

Pyhäpäivän stroganoff

En ole suuri makkaran ystävä, mutta makkara on parhaimmassa muodossa stroganoffissa. Päätin tehdä tällaisen hieman muunnellun version pyhäpäivän kunniaksi:

paketti makkkaraa
2 sipulia
3 valkosipulia
suolakurkkuja maun mukaan
1 lihaliemikuutio
Voimakasta koskenlaskijaa

Ruskista makkarat pannulla, lisää sipuli ja ruskista myös sitä. Kaada makkarat ja sipuli lautaselle ja valmista suuruste, kaada vettä pannulle ja sekoita lasissa vettä + jauhoja, sekoita tämä hyvin pannulla olevaan veteen. Kun suuruste sekoitetu lisää lihaliemikuutio, makkarat, valkosipuli ja suolakurkut. Anna kiehua hetki ja lisää joukkoon pieninä nokareina koskenlaskijaa maun mukaan.

Tarjoile pottumuussin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa herkulliselta, Koskenlaskija kruunaa kyllä kaiken. :) Jotenkin ei ole itse koskaan hoksannut sitä stroganofiin laittaa.

    VastaaPoista
  2. Joo se on kyllä ihan uskomaton, sopii lähes kaikkeen :D Itelläki oli kaapissa ens viikon ruokaa varten ja tiesin ettei kokonaan mene niin oli hyvä tuohon laittaa sitä :)

    VastaaPoista

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore