24.1.2010

Pannupizzaa osa 2

Sunnuntaina kaapista löytyi yksi käyttämätön hiiva joka oli menossa pilalle, päätin tekasta vielä yhden pannupizzan tälle viikonlopulle sillä juustoraastettakin oli sopivasti vielä kaapissa. Halusin testata, että millaista tulee jos muokkaa vähän taikinaa "terveellisemmäksi".

Pohja:
6 dl vettä
2.5 tl sokeria
n. 3 tl suolaa
n. 3dl ruisjauhoja
n. 2.5dl kokojyvävehnäjauhoja
n. 2.5dl vehnäjauhoja
1 pkt hiivaa
Oreganoa
Öljyä tilkka

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen (n.42 astetta), sekoita veteen sokeri, suola ja oregano jonka jälkeen jauhot tasaisessa tahdissa. Laita jauhoja sen verran että taikina jää oikeasti löysäksi (sinun ei tarvitse kaulia sitä). Lisää lopuksi öljy, peitä taikina ja anna kohota kaksinkertaiseksi.

Täyte:
Meetwurstia paloiksi
Palvikinkkua paloiksi
Sipulia kuutioina
Fetajuustoa kuutioina
Polar juustoraastetta

Kaada taikina astiaan ja laita pohjalle ketsuppia. Ketsupin päälle sirottele osa juustosta ja täytteet. Loput juustot voi ripotella täytteen päälle, sirottele myös oreganoa makua antamaan ja eikun koko komeus uuniin 15minuutiksi uunin alaosalla. Huomaathan että uunin täytyy olla lämmin kun pistät pizzan uuniin, jos pistät puolikuumaan uuniin ei pohjasta tule samanlaista eikä se kypsy oikeassa ajassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore