Olin viikonloppuna Keminmaassa ja lauantaina perinteisesti tehdään kalaa. Lehdessä oli ilmoitus kala-autosta, että olisi 13:30 Keminmaan Teboililla, päätimme lähtä kokeileen onnea josko sieltä löytyisi jotain eriä ainaisen lohen tilalle, Kemissä siis kalatarjonta on aika suppeaa...
No meitähän onnisti ja mukaan lähti n.2kg Posion Suolijärven muikkuja, aamulla pakattuja, kyllähän oli hyviä!
Aluksi pese muikut huiluttamalla niitä vedessä. Tämän jälkeen sekoita korppujauhoihin mausteet: tilliä, suolaa ja valkopippuria. Käytä muikkuja korppujauhoseoksessa, niin että kauttaaltaan on jauhoinen. Paista pannulla runsaan voin kera. Tarjoile salaatin, perunamuussin ja sitruunaisen Hollandaisekastikkeen kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti