Meillä oli jostain syystä kaapissa pussi kinkkusuikaleita jotka olivat menossa pilalle, joten niistä piti jotain keksiä. Pastaa emme ole aikoihin syönytkään ja tästä tuli kyllä herkullista! Tämän luen myös nopeasti tehtäväksi ruoksi, kaikkinensa joku 20min menee.
1 pussi kinkkusuikaleita (myös vanha joulukinkku kävisi mainiosti)
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1prk Kolmen juuston kermaa
Parsakaalin kukintoja
Tagliatella pastaa
Mustapippuria
Keitä pasta suuressa vesimäärässä. Lisää keitinveteen 1tl suolaa ja parsakaalet. Keitä pasta "Al dente":ksi kuten hienosti ilmaistaan eli ei ihan kypsää. Kuullota pastan kiehuessa voi-öljyseoksessa sipuli. Kaada toiseen kattilaan ruokakerma ja sekoita siihen sipulit, kinkku sekä mausteet, kuumenna seos. Valuta pastasta vesi pois ja laita takaisin kattilaan. Kaada juusto-kinkkuseos pastan päälle ja sekoita.
4.2.2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti