24.2.2011

Upea bloggaaja ;)

Oih sain tällaisen ihanan tunnustuksen Matkantekijättäreltä , suuri kiitos siitä! :) Eipäs sitten muuta kuin tutustumaan mikäs tämä tällainen ees on.

Milloin aloitit blogisi?

Tammikuussa 2010 näyttää olevan ensimmäinen postaus. Tosin blogitaukoa oli välillä remppapuuhien ym kiireiden takia.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Intohimostani ruoasta ja leivonnasta! Unohtamatta lähinnä kesäisin pihaa ja puutarhaa :)

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Olen tosi huono pitämään kirjallista keittokirjaa, minulla on niitä tuhansia lappusia siellä ja täällä jotka lopulta päätyvät jonnekin enkä koskaan niitä löydä. Tämä on ainoa tapa miten saan ylös hyvät (ja huonotkn) reseptit. Ja jos joku niistä vielä hyötyy niin jaettu ilohan on paras ilo :)

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

En sinällään blogissa, mutta haluaisin oppia enemmän kakkujen koristelua. Se projekti tosin onkin saanut jo ihan hyvää tuulta purjeisiin, sillä olen tehnyt koekakkukoristeita kun tilasin Ullan unelmasta sokerimassaa ja muotin. Myöskin olisi ehkä hyvä vähän erilaisempia ruokia alkaa kokeilemaan, ehkä kasvisruokiakin enemmän..


Niin tämä palkintohan ilmeisesti pitäisi jakaa eteenpäin, valitettavasti vain kaikki kenelle ajattelin lähettää ovat jo tämän saaneet, joten tämä palkinnon matka tyssää tähän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore