13.2.2011

Tomaatti-pekonikeitto

Ollut aika hiljainen viikko ruokien suhteen, menty aika "pikaruokalinjalla", täyettyjä patonkeja ja pakkasta tyhjennelty. Eilen illaksi kuiten teki mieli jotain vähän kokkailla ja mikäs sen lämmittävämpää kuin keitto pakkasella.

5 isoa tomaattia
1prk tomaattimurskaa
1pkt pekonia
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
½tl aromisuolaa

Poista tomaateista kuoret tekemällä viillot päähän ja pitämällä niitä hetki kuumassa vedessä.

Kaada kattilaan tomaattimurskapurkki, kuoritut tomaatit, pilkotut sipulit ja valkosipuli. Kiehuta n. 20-30min. Soseuta hieman ja mausta lopuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore