Meidän torstain ruokaa joka päätyy vähän myöhässä blogiin kiireiden takia. Olemme ihastuneet uuteen Rypsipossuun mitä on myynnissä, se on ihan täydellistä hamppareihin, salaattiin ja varmasti hyvän kastikkeenkin saisi.
Annos on kahdelle, mutta possuista riittäisi todella hyvin kolmelle, melkein neljällekin.
1pkt Rypsiporsaan fileitä
muutama lehti jääsalaattia
paprikaa
tomaattia
kurkkua
Punasipulia
Pirkka yrtti-valkosipuli Crostineja
Paista porsasfileet öljyssä. Mausta hieman suolalla, mustapippurilla sekä ripauksella chilijauhetta.
Silppua muut ainekset paitsi salaatti pieneksi ja sekoita keskenään. Kokoa annos, laita pohjimmaiseksi salaatinlehtiä, päälle muut vihannekset, porsas ja lopuksi crostinipalasia.
19.2.2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti