2.2.2011

Tomaattinen lihamureke

Tämä on niitä ruokia mikä on parhaimmillaan seuraavana päivänä, eilen tein tämän ja tänään oli kyllä makeimmillaan. Tosin kuten alunperin jo arvelinkin soseutetut kuoritut tomaatit tekevät murekkeesta liian vetelän, mutta maukkaan!

300g hirvenjauhelihaa
1dl korppujauhoja
2 isoa sipulia
½dl vettä
1prk kuorittuja tomaatteja (tai tomaattimurskaa)
2 kananmunaa
mustapippuria
Kasvisfondia
Pekonia

Laita kulhon pohjalle vesi ja korppujauhot. Anna turvota n. 5min. Kuori ja pilko sipuli. Sekoita jauheliha korppujauhoihin, lisää sekaan mausteet, sipuli ja kuoritut tomaatit. Riko sekaan kananmunat.
Voitele vuoka ja muotoile mureke siihen. Laita päälle pekoniviipaleita ja paista kiertoilmalla 175astetta 60min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore