24.9.2011

Pippuripihvit kermakastikkeella

Kävimme lauantain kunniaksi Oulun Makkarakaupassa hakemassa herkkuja. Tämän päivän ruokaan ostimme naudan sisäpaistia josta myyjä lihatiskillä leikkasi meille pihvit valmiiksi.

n. 400g Naudan sisäpaistia
2dl kermaa
Mustapippuria
Suolaa
Soijaa

Parsakaalta
Kukkakaalta
Paprikaa
Herkkusieniä

Leikkaa sisäpaistista n. 1cm paksuisia pihvejä. Ripottele pihvien päälle hieman suolaa. Ota pihvit lämpimään n.tunti ennen paistamista.

Tässä välissä leikkaa kaalet, paprika ja sienet höyrystimeen. Ripottele hieman suolaa päälle, Kun vihannekset ovat valmiita sekoita joukkooon n. ½tl sokeria ja nokare voita.

Kun vihannekset ovat höyrystymässä laita paksupohjainen pannu lämpiämään. Laita pannulle voita. Kun voi "kiehuu" laita pihvit pannulle. Anna paistua n. 4 minuuttia/puoli. Kun olet kääntänyt pihvin kerran, rouhi toiselle puolelle mustapippuria. Kun pihvit ovat paistuneet 4min/puoli kaada pannulle 2dl kermaa, n. 2tl soijaa ja hieman mustapippurirouhetta. Anna porista miedolla lämmöllä.

Tarjoillaan grillivoin, kesäkurpitsa-vihersalaatin ja höyrystettyjen vihannesten kera.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore