7.1.2013

Avokadomajoneesia ja vohvelirautalämppäreitä

Tästä ideasta voin kiittää anoppiani, sillä hän vinkkasi yhden puhelun aikana kun tietää että joka ilta teemme jotain iltapalaa. Joten nyt pölyiset vohveliraudat kaapista esille ja lämppäreitä kehiin! Vaihtele täytteitä mieleiseksi ja käytä leipänä ihan mitä vain.

2 palaa paahtoleipää (tai jotain muutakin, itse tykkäsin myös ruisleivästä)
2  Cheddar juustoa viipaleina
leikkeleittä
tomaatti
punasipuli
jääsalaattia
paprika
pizzamaustetta
levitettä (margariini)

1) Levitä voi leivälle ja kasaa päälle täytteet.
2) Paista vohveliraudalla rapeaksi, paina rautaa niin saat paremmin leivän paistumaan.
Tarjoile avokadomajoneesin kera.



Avokadomajoneesi:

Tähän kohtaan ihan ensimmäisenä linkki videoon jossa tulee selville, miten testataan onko avokado kypsää sekä kuorimis-ja paloitteluohjeet

1 kypsä avokado
1 prk kermaviiliä
2 valkosipulinkynttä
1.5 rkl hunajaa
2 kananmunankeltuaista
1 tl sinappia
2 dl oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
pizzamaustetta

1) Kuori ja paloittele avokado.
2) Laita tehosekoittimeen kaikki muut ainekset paitsi kermaviili ja öljy. Soseuta tahnaksi.
3) Lisää ohuena nauhana oliiviöljy sekaan.
4) Kumoa tahna kermaviilin joukkoon ja sekoita hyvin.
5) Maista maku ja anna maustua jääkaapissa n. pari tuntia





2 kommenttia:

  1. Kannattaa, meillä ollut ainakin suuressa suosioissa nyt nuo. Näyttävät epäterveellisiltä, mutta eivät kuitenkaan ole :D

    VastaaPoista

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore