31.1.2013

Tomaattinen kikherne-kanakastike

Uusimmassa Yhteishyvä lehdessä oli ohje hyvänoloiseen kanakastikkeeseen. Meillä oli sopivasti kaapissa paketti kanan rintafileitä ja niistä piti valmistaa jotain. En ole ennen kikherneitä kokeillut ja ne osottautui todella hyviksi (taaperolle ne vasta maistuikin, niitä oli tosi kiva poimia ruoan seasta).

n. ½ kg Kanan maustamatonta rintafilettä
1 paprika
1 punasipuli
1 normaali keltainen sipuli
½ kesäkurpitsa
1 prk (500 g) Pirkka Luomutomaattimurskaa
1 tölkki kikherneitä
vettä
lihaliemikuutio
Jozo Provence sormisuolaa
voita paistamiseen

1) Kuutio kanan rintafileet annospaloiksi. Kuori sekä pilko paprika, sipulit ja kesäkurpitsa
2) Paista kanafileet pannulla kypsiksi kahdessa erässä. Lisää toiseen erään kasvikset ja sipulit joukkoon.
3) Valuta kikherneet lävikössä
4) Lisää kasariin toinen erä kypsiä kanapalasia, kikherneet, tomaattimurska sekä vettä n. 2dl. Muserra joukkoon lihaliemikuutio. Anna hautua kannen alla n. 15min.

Tarjoillaan riisin tai couscous:n kanssa.

Vinkki: Tähän sopisi hyvin pieni tulisuus, käytä lisänä tuoretta chiliä. Itse en lisännyt, sillä tätä ruokaa piti myös taaperomme pystyä syömään.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore