25.1.2013

Tulinen porsaanlihakastike

Ihan vahingossa tämä ruoka sai maustua seuraavaan päivään ja se kannatti, kastike oli imeytynyt ihanasti lihaan. Joten valmista ruoka edellispäivänä ja lisää kerma vasta juuri ennen tarjoilua.

1 kg Porsaan maustamatonta sisäfilettä
1 Parsakaali
Herkkusieniä
2 isoa sipulia
1 ps wok'n roll chili&valkosipulimaustetta
Vettä
1 prk valio Mustapekkakerma (tai 2dl ihan normi kermaa)
suolaa
mustapippuria
soijaa

1) Silppua vihannekset uunivuokaan. Laita joukkoon maustamaton porsaanfile. Ripottele päälle hieman suolaa kauttaaltaan.
2) Kaada pataan vettä n. lihan puoliväliin, loraus soijaa ja 1 pussi wokmaustetta.
3) Anna hautua uunissa 200 asteessa 1.5h (itse jätin vielä jälkilämmölle uuniin n. tunniksi)
4) Ota lihaköntti ja leikkaa pihveiksi.
5) Kaada kastike ja vihannekset kattilaan. Sekoita pihvit kastikkeen joukkoon. Lisää kerma tai jos tarjoilet seuraavana päivänä laita jäähtyneenä jääkaappiin ja lisää kerma vasta ennen tarjoilua. Anna kiehahtaa hieman kerman lisättyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore