5.2.2013

Belvita aamupalakeksit + buzzador

Nyt jotain vähän erilaista!

Oletko kuullut Buzzadorista? No nyt pääset vähän tutustumaan minun kauttani mitä se on ja voit itsekin liittyä mukaan jos kiinnostut! Buzzadorin kautta voi osallistua eri kampanjoihin ja päästä maistelemaan/testaamaan uusia tuotteita kuten minä pääsin nyt maistamaan Belvita aamupalakeksejä. Tulet siis saamaan sähköpostiviestin jossa ilmoitetaan, että olet kutsuttu kampanjaan. Käyt vastaamassa että haluatko ottaa kutsun vastaan ja jäät odottamaan oletko hyväksyttyjen listalla. Jos pääset mukaan kampanjaan saat viestin ja testattavat tuotteet postin kautta kotiasi.

Miten pääsen mukaan? Klikkaa tästä, syötä tietosi ja jää odottamaan kampanjakutsua!

Tässä kampanjassa maistelen Belvita aamupalakeksejä joita on kolmea eri makua: Vilja-maito, Hunaja-pähkinä sekä jogurtti.

Itsekin kahden lapsen äitinä välillä saan oman aamupalani syödä hyvin nopeaa jos on lähtö jonnekin, mikäli nämä osottautuvat toimiviksi niin ovat kyllä aamujeni pelastus. Imetän vielä 3kk vanhaa poikaani, joten energiatason ylläpitämien on tärkeää minulle, tästä syystä aamupala onkin hyvin tärkeä osa päivääni. Päässäni pyörii myös, että jos nämä kerta aamuisin toimivat niin varmasti myös toimivat hyvänä välipalana päivällä kiireen keskellä!
Tulen blogissani kertomaan rehellisen mielipiteeni näistä. En saa mitään provikkaa tai muutakaan joten jos keksi ei maistu tai "toimi" kuten pitäisi kerron myös sen, mutta myöskin jos keksi toimii ja on hyvää kerron senkin! Tulen käsittelemään jokaista kolmea makua omassa postauksessaan ja lopuksi vielä yhteenvedon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore