11.2.2013

Belvita aamupalakeksit yhteenveto

Yhteenvetoa Belvita-aamupalakekseistä:
- Olenko huono etsimään vai miksen löydä keksihyllyn sivuilta tuoteselostetta ja ravintoarvoja kekseille? Kyllähän sen pitäisi olla helposti löydettävissä. Löytyy vain hieno kuva jossa kuvataan hitaita hiilihydraatteja ja kuinka keksien pitäisi pitää nälkää 4h.
- Hunaja-pähkinä keksit ovat täyttä huijausta, keksit sisältävät enemmän suklaahippusia kuin hunajaa ja pähkinää
- Jugurtti täysviljakeksit olivat mauttomia, tylsiä ja kuivia!
- Vilja-maitokeksit olivat ihan hyvänmakuisia, kuin olisi normaaleja kaurakeksejä syönyt. Näidenkin kanssa kun tein pientä vertailua ihan rehellisiin kaurakekseihin niin ravintoarvot valitettavasti olivat hyvinkin samat. Erona tosin oli, että rehellisissä kaurakekseissä oli kuitua enemmän / 100g kuin vilja-maito täysjyväkekseissä.
- Kaupasta ostettuna näissä on todella kallis hinta, itse en maksaisi sitä hintaa kun halvemmalla saa ihan saman ravintoarvon omaavia keksejä.
- Annospusseihin pakattu. Tykkään siinämielessä, että keksit säilyvät tuoreina kun paketin avaa, mutta ei sitä yhtä keksiä voi sitten jättää syömättä kun on avannut pussin, jos keksit olisivat vain rasiassa söisinkö yhden vähemmän? 
- Ihan yhteenvetona minua jäi ärsyttämään tämä kuinka ihmistä huijataan muka terveellisillä kekseillä jotka lopulta pienen tarkastelun jälkeen osottautuvat ihan yhtä epäterveelliseksi kuin normaali keksi.
- En ostaisi enkä suosittele kavereitani ostamaan!

Räpsäisen tähän vielä jokuhetki kisakuvan, "Sen näkee naamasta kun on saanut aamukeksiä" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore