23.2.2013

Pinaattilettuja tuoreesta pinaatista

Rautaisannos pinaattia joten eiköhän tässä kohta tule kunnon kipparikallen voimat meidän perheelle! Oli kyllä astetta maukkaammat nämä letut, kyllä se vain kannattaa käyttää tuoretta pakasteen sijasta. Meidän pikkutaapero söi näitä hyvällä ruokahalulla jo minun paistaessa lettuja.

200 g tuoretta pinaattia
1 sipuli
5 dl maitoa
1 dl ruisjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
voita
pippuria
suolaa
½ tl sokeria

1. Kuullota pinaattia voissa niin, että se pehmenee. Pilko pehmennyt pinaatti todella pieneksi (itse käytin tähän tupperwaren yrttileikkuria)
2. Kuullota tosi pieneksi silputtu sipuli voissa. Yhdistä pinaatin joukkoon. Ripauta hieman suolaa ja pippuria joukkon.
3. Kaada vuokaan 2.5dl maitoa, sekoita joukkoon 1dl ruisjauhoja ja sekoita hyvin. Lisää loput vehnäjauhot hiljakseen ja lopulta loput maidosta. Riko joukkoon kaksi kananmunaa, sokeri, suolaa ja pippuria.
4. Sekoita joukkoon pinaatti-sipuliseos. Maista maku ja lisää mausteita oman maun mukaan.
5. Paista lättypannulla pieniä lettuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore