8.2.2013

Belvita vilja-maito

Ensimmäisenä Belvita kekseistä pääsi maisteluun vilja-maito. Itse keksi sellaisenaan maistui kyllä hyvälle, vähän tuli mieleen kaurakeksi joten oli aika outoa ajatella että tätä aamupalaksi?!

No aamusta keksi oli minulle hieman liian makea, mutta voisin enemmänkin ajatella tätä välipalakeksinä! Kerhon jälkeen taaperolle sapuskaa ja itsekin haluaa jotain nopeasti puraista ennenkuin saa lapset päikkäreille, siihen tämä oli mitä mainioin! Lapselle annan ruoan jälkeen jälkkäriksi aina hedelmää, silppusin itsellekin banaanista palasia keksin päälle, kylläpäs tykkäsin!

Eli keksiä banaanin ja kahvin kera välipalaksi, kyllä kelpaa! Tässä on vielä yksi hyvä juttu, itsellä ainakin päivällä monesti iskee pieni makianhimo, keksin ollessa vähän makea lähtee myös sekin!

Itse keksit on pakattu neljän pakkauksiin, en kyllä testipäivinä ole jaksanut  jokaista syödä kerralla, kaksi keksiä menee mutta sitten alkaa jo riittämään.



4 kommenttia:

  1. Hiphei. Mäkin sain noita testattavaksi. Pitäisikin postata omat makustelut nyt viikonloppuna. Mutta olen samaa mieltä, että toimivat paremmin välipalana kuin aamupalana!

    VastaaPoista
  2. Luinkin sun kommentit! Aika samat mielipiteet oli näköjään :) Itse aloitan huomenna testaamaan jompaakumpaa toisesta mauista, mielenkiinnolla odotan mitä niistä tykkää.

    VastaaPoista
  3. Minäkin sain testattavaski noita ja näpyttelen omia kokemuksiani juuri. Omaksi ehdottomaksi suosikiksi ylsi ehdottomasti Hunaja-Pähkinä. :)

    VastaaPoista
  4. Tuo hunaja-pähkinä nousi lopulta minunkin suosikiksi joka tosin yllätti, alunperin ajattelin että siitä tuskin tykkään :)

    VastaaPoista

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore