11.2.2013

Belvita Hunaja-Pähkinä

Vähiten kiinnostavan roollissa tämä osottautui näistä kaikista parhaimmaksi! Tämä keksi ei ollut yhtään niin makea kuin maito-vilja sekä muutenkin tykkäsin MUTTA tunnen kyllä kieltämättä itseni hieman petetyksi. Nimessä lukee Hunaja-pähkinä, keksipaketti ei anna mitenkään ymmärtää että keksissä olisi suklaata mutta mitäs nämä pikkuhippuset sitten ovat jos eivät suklaata??
Eihän minun pitänyt mitään suklaapisaroita aamupalaksi alkaa vetelemään vaan terveellistä hunaja-pähkinä aamupalakeksiä! Jonku aikaa keksipakettia ihmeissäni pyörittelin maistellessani näitä enkä löytänyt mainintaa suklaasta muualta kuin yllätysyllätys pienellä präntillä tuoteselosteesta. "Täysjyväkeksejä, joissa hasselpähkinää ja hunajaa" ja sitten tarkemmin katsottuna "suklaapalat 3.1%, hasselpähkinät 2.5% hunaja 2.1%". Minusta tuoteselosteen mukaan keksien nimi pitäisi olla "Täysjyväkeksejä, joissa suklaahippusia, hasselpähkinää ja hunajaa kun suklaata on enemmän kuin itse päätähtiä!

Joo eli kyseessä olikin siis kalliita suklaapisaroita, kaupassa tosiaan vilkaisin näiden keksien hintaa ja kokemani perusteella en todellakaan maksaisi 3-4e paketti. Mielummin ostan sitten ihan normi suklaapisaroita jotka eivät edes yritä olla terveellisiä. Tässä muuten vertailun vuoksi suklaapisaroiden ravintoarvot vs hunaja-pähkinäkeksien ravintoarvot, jokainen tehköön päätelmänsä itse:
No siinäpäs oli arvio tästä viimeisestä keksimaustakin. Kyllä nämäkin kahvipöydässä varmasti tulee menemään, mutta ei muidenkaan keksien tapaan kyllä aamupalaa tule korvaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore