1 purkki katkarapuja liemessä
1 purjo
n. 5 perunaa
suolakurkkuja
kapriksia
Provence mix yrttisekoitus
Yrttisuolaa
Neitsytoliiviöljyä
Balsamicoa
Sitruunamehua
Kuori perunat ja kuutio ne pieniksi. Keitä niitä suolavedessä niin kauan, että ovat melkein kypsiä. Kaada vesi pois.
Pieni purjo pieneksi samoiten kuin suolakurkut, sekoita keskenään ja lisää kapriksia maun mukaan, itse laitoin n. 3rkl. Lisää perunat ja kaada reilusti oliiviöljyä sekä balsamicoa, sekoita varovasti nostellen ainekset keskenään. Ripottele päälle yrttiseosta sekä hieman yrttisuolaa. Kaada sekaan hieman sitruunamehua antamaan raikkautta.
Asettele lautaselle kuuma perunasalaatti ja suolakurkut. Tämä ei tarvitse erillistä kastiketta kun balsamicosta ja öljystä tulee mukavasti kastiketta.
22.11.2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti