20.11.2010

Uunissa haudutettua riisipuuroa

Kaverini käy useasti hakemassa Oulussa yhdeltä tilalta lypsymaitoa ja joskus otan itsellenikin sen litran-pari. Tälläkertaa yksi litra sai päätyä riisipuuroon :) Tulee muuten kyllä erimakunen riisipuuro tähän maitoon kuin normaaliin, vaikka kevytmaitoon.

1l lypsymaitoa
2tl suolaa
2dl puuroriisiä

Kaada vuokaan maito ja sekaan riisihiutaleet, sekoita jonkun verran ja lisää suola. Laita uuniin keskitasolle n. 2 tunniksi 180 asteeseen, sekoittele välillä. Lopuksi maista suolaisuus, jos suolaa on liian vähän sitä on helppo lisätä. Tarjoa sokerin ja kanelin kera tai kiisselin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore