n. 500g Lohifile
3 porkkanaa
6 perunaa
2 valkosipulinkynttä
3 sipulia
Tuoretta ruohosipulia
kuivattua tilliä
1 kanaliemikuutio
1 Kippari ruokakerma
Kuori perunat, sipulit ja porkkana, sekä silppua ne haluamasi kokoisiksi palasiksi. Lisää kattilaan vettä ja laita vihannekset kiehumaan. Lisää joukoon yksi kanaliemikuutio. Ala käsittelemään sitten kalaa, leikkaa fileestä n. 2cm levyisiä palasia, älä kuitenkaan ihan läpi asti, sillä nahka on helppo irroittaa kun filleerausveitsellä vetää ihan nahkaa pitkin "lihan" irti. Leikkaa kalapalaset neliön muotoisiksi palasiksi ja eikun keiton sekaan. Lisää tässä vaiheessa ruohosipulisilppu.
Kun perunat ovat kypsiä, lisää joukkoon Kippari ruokakerma ja kiehauta vielä vähän.
Lopuksi sirottele päälle kuivattua tilliä.
3.11.2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti