23.1.2011

Jauhelihaperunavuoka

Pitkästä aikaa ihan perinteistä kotiruokaa.

300g Naudan jauhelihaa
10kpl (pieniä) perunoita
2 sipulia
(porkkanaa)
2.5dl Flora kevyt ruokakermaa
Mustapippuria
Kuivattu chili
1rkl Soijaa

Kuori perunat ja silppua ne kuutioksi. Jos käytät porkkanaa, niinkuin oli minullakin tarkoituksena, mutta niitä ei ollutkaan kaapissa, tee niistä samankokoisia palasia kuin perunoista. Kuori ja pilko sipuli, paista sitä jauhelihan kanssa. Kun jauheliha on kypsää lisää joukkoon mausteet ja soija. Maista maku ja lisää suolaa jos soija ei riitä. Voitele uunivuoka voilla ja kaada ensin perunoita ja sitten jauheliha, sekoita hyvin keskenään. Kaada hieman vettä pohjalle jonka jälkeen ruokakerma, sekoita, itse maistoin vielä tässä vaiheessa maun, on helppo vielä lisätä mausteita jos tuntuu liian laimealta. Paista uunissa n. 1h kiertoilmalla 175astetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore