16.1.2011

Sinappisia porsaanlihapihvejä

Tämän päivän sunnuntairuokana oli possua. Tämä resepti on alkujaan ainakin jossain muodossa äitiltäni. Tämä muuten on myöskin hyvin kukkaroystävällinen ruoka, porsaan sisäfileköntti maksaa n. 7e/600g eikä muutkaan ainekset nosta ruoan hintaa paljon. Meillä tästä tulee kahden päivän annos.

600g Kerma-pippurimarinoitua porsaan sisäfilettä (tai maustamatonkin käy hyvin)
Korppujauhoja
Mustapippuria
Aromisuolaa
Valkosipulijauhetta
Paprikajauhetta
Chilijauhetta
Sinappia

Leikkaa lihasta n. 1cm paksuisia pihvejä. Sekoita korppujauhot ja mausteet keskenään. Voitele sinapilla pihvin toinen puoli ja kasta se korppujauhoihin. Voitele toinenkin puoli sinapilla ja käännä sitä korppujauhoissa.


Tee näin jokaiselle pihville. Paista pihvejä parilapannulla puoleltaan n. 5min öljyssä. Älä turhaan kääntele ja siirtele jottei pinta lähde irti.


Tämän voi tarjoilla pottumussin kanssa, mutta itse olin laiska että tein pikasalaatin. Kastikkeena käytin valmista Kolmen pippurin kastiketta jota tuunasin hieman ruokakermalla ja sinapilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore