6.1.2011

Sisustushaaveilua vessasta

Voivoi kun alkaa tuo sisustusvimma taas nostaan päätänsä, "tästä ei tule ainakaan mitään hyvää" miehen toteama lausahdus. Meillä on tehty wc remontti asuntoon parisen vuotta sitten, mutta entisen asukkaan ja meidän maut eivät oikein kohtaa. En arvosta punaista laattaa lattiassa, en punaista mosaiikkilaattaa seinässä, sekä teräsallasta ja sinistä pöytälevyä yhdistettynä kirsikan värisiin kaapinoviin. Huonetta sietää, kun on laittanut lattiaan valkoisen maton, se sentään vähän tasoittaa punaista väriä.

Seuraava kuva on asunnon myynti-ilmoituksesta, tässä näkyy aika selvästi millainen tämä "punainen unelma" on.


Isoja muutoksiahan tuonne ei pitäisi tehdä. Ihan aluksi lähdettäisiin laattojen vaihdosta! Lattiasta punainen laatta pois. Sen tilalle ehkä laittaisin ihan valkoista peruslaattaa TAI sitten samaa tummaa laattaa mitä meillä on kylppärissä.
Tämän tyylistä (kuva on www.netrauta.fi sivulta):


Seinät sitten puolestaan. Olen täysin kyllästynyt kulahtaneeseen lasikuitutapettiin, joten se saisi häipyä maille tietämättömille. Sen tilalle tulisi joko ihan kyprokkiseinä jonka voisi maalata taikka sitten laatoitusta. Itse olen jotenkin alkanut mieltymään jopa laatoituksen puolelle.
Tässä linkissä olevassa kuvassa olisi vähän sitä ideaa mikä on minusta kaunista. Tosin tuo kukkaboordi olisi tummaa laattaa ja tulisi suoraan pöntön taakse. Tai sitten ihan vain jotain valkoista isohkoa laattaa laittaisi läpi seinät. Meillä on lämminvesivaraaja vessassa, joten se aiheuttaa pientä haastetta, se ei ole nätti!

Sitten mitä muuta, periaatteessa muuta nyt ei silleensä pitäisi alkaa vaihtamaan, paitsi ehkä allas..



Tuossa nyt pari sellaista mallia mistä tykkään paljon. Tai sitten ihan perusallas, pieni posliilinen.


Siinäpäs se vessa sitten olisikin suunniteltu, vielä kun taikoisi aikaa ja rahaa toteuttaa kaiken ni voi ihanuus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore