Kylläpäs oli lohen hinta noussut sitten viimekerran kun kävi kaupassa, 500g Norjan lohifilee 9e!
No kaikesta huolimatta, kyllä siitä hyvää tuli!
2 hengelle:
500g Norjan lohifilee
1 pussi herne-maissi-paprikaa
1 sipuli
1.5dl kermaa
3rkl kasvisfondia
½ sitruunan mehu
Suolaa
sitruunapippuria
Laita kala vuokaan.
Leikkaa kalaan poikittaissuuntaiset viillot ja ripottele hieman suolaa väleihin sekä kalan päälle. Sen jälkeen ripottele päälle sitruunapippuria. Kuori ja pilko sipuli. Kaada kalan päälle herne-maissi-paprikapussi sekä sipulit. Kaada kermaa jokapuolelle jonka jälkeen kasvisfondia ympäriinsä, voit myöskin sekoittaa fondin ja kerman erillisessä astiassa ja kaataa päälle. Paista uunissa kiertoilmalla 175astetta n. 30minuuttia.
Tarjoillaan pottumuussin kera.
25.1.2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti