13.1.2011

Tomaattinen tonnikalapasta

Tämä on niitä päiviä kun lukee vain tenttiin ja pitäisi äkkiä saada jotain sapuskaa. Ruoan tekoon ei mennyt kuin n.15minuuttia. Aineksetki oli sitä mitä kaapista löytyi.

Tomaatti-chilipastaa
1prk Chilitonnikalaa
½purjo
1 sipuli
½ vihreä paprika
Parskaalta
1prk tomaattimurskaa
½prk ruokakermaa


Laita pasta kiehumaan. Silppua sipuli ja paprika, sekä lisää ne veden joukkoon. Puolivälissä lisää myös parsakaali. Kun pasta on valmista kaada ylimääräinen vesi pois, kaada sekaan tonnikalapurkki, tomaattimurska ja ruokakerma. Kuumenna ja syö.

2 kommenttia:

  1. Täähän kuulostaa jopa hyvältä! :) Mä olen ihan käsi tekemään tonnikalaruokia, kun en oikeastaan ikinä ole syönyt mitään kalaa. Nyt ruokavalion laajennusprojektin myötä mä hykerrän tyytyväisyydestä aina, kun tulee näin yksinkertaisia tonnikalaruokia vastaan ;D Eli menee testiin.

    VastaaPoista
  2. Vähän itteki jopa yllätyin kuinka maukas tästä tuli :D Aluksi ajattelin että perusmättöä tulee, mutta tuo chilitonnikala antaa kyllä hyvää makua! :)

    VastaaPoista

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore