Tämä on niitä päiviä kun lukee vain tenttiin ja pitäisi äkkiä saada jotain sapuskaa. Ruoan tekoon ei mennyt kuin n.15minuuttia. Aineksetki oli sitä mitä kaapista löytyi.
Tomaatti-chilipastaa
1prk Chilitonnikalaa
½purjo
1 sipuli
½ vihreä paprika
Parskaalta
1prk tomaattimurskaa
½prk ruokakermaa
Laita pasta kiehumaan. Silppua sipuli ja paprika, sekä lisää ne veden joukkoon. Puolivälissä lisää myös parsakaali. Kun pasta on valmista kaada ylimääräinen vesi pois, kaada sekaan tonnikalapurkki, tomaattimurska ja ruokakerma. Kuumenna ja syö.
13.1.2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Täähän kuulostaa jopa hyvältä! :) Mä olen ihan käsi tekemään tonnikalaruokia, kun en oikeastaan ikinä ole syönyt mitään kalaa. Nyt ruokavalion laajennusprojektin myötä mä hykerrän tyytyväisyydestä aina, kun tulee näin yksinkertaisia tonnikalaruokia vastaan ;D Eli menee testiin.
VastaaPoistaVähän itteki jopa yllätyin kuinka maukas tästä tuli :D Aluksi ajattelin että perusmättöä tulee, mutta tuo chilitonnikala antaa kyllä hyvää makua! :)
VastaaPoista