27.12.2010

Rosolli

3 porkkanaa
½ purjo
2 suolakurkkua
2 punaista omenaa
3 punajuurta liemessä

Kastikkeeseen:
1prk kermaviiliä
punajuuren lientä
½tl valkopippuria
1tl sokeria
1tl suolaa

Keitä porkkanat kypsiksi suolavedessä (itse keitin edellisenä päivänä samalla kuin tein porkkanalaatikkoa, niiden porkkanoiden seassa). Kuori ja pese vihannekset, silppua pieniksi paloiksi ja sekoita keskenään.

Kastike:
Sekoita kermaviilin sekaan ainekset, maista ja lisää jos on jotain tarvis. Punajuuren liemen on tarkoitus tulla vain väriksi, siitä ei ole tarkoitus tulla paljoa makua.

Kuva ennen sekoitusta:

Valmis:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore