3 porkkanaa
½ purjo
2 suolakurkkua
2 punaista omenaa
3 punajuurta liemessä
Kastikkeeseen:
1prk kermaviiliä
punajuuren lientä
½tl valkopippuria
1tl sokeria
1tl suolaa
Keitä porkkanat kypsiksi suolavedessä (itse keitin edellisenä päivänä samalla kuin tein porkkanalaatikkoa, niiden porkkanoiden seassa). Kuori ja pese vihannekset, silppua pieniksi paloiksi ja sekoita keskenään.
Kastike:
Sekoita kermaviilin sekaan ainekset, maista ja lisää jos on jotain tarvis. Punajuuren liemen on tarkoitus tulla vain väriksi, siitä ei ole tarkoitus tulla paljoa makua.
Kuva ennen sekoitusta:
Valmis:
27.12.2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti