28.12.2010

Grillipihvi vihersalaatin ja kaalien kanssa

2 grillipihviä (itse käytin valmiiksi marinoituja tälläkertaa kun löytyivät alennuksesta)
öljyä paistamiseen
ruusukaalta
parsakaalta
2tl suolaa
1rkl sokeria
nokare voita
½kurkku
½paprika
jääsalaattia
½prk minitomaatteja
½punainen sipuli

Paista pihvit parillapannulla kypsiksi. Kuori ruusukaalesta yli kerros pois ja keitä niitä suolavedessä n.10min, lisää 5min jälkeen parsakaali. Kun ovat kypsiä kaada vesi pois, laita liedelle takaisin ja kaada sekaan sokeri ja voinokare, anna voin sulaa. Tee vihersalaatti ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore