Jotain muuta lihaa vaihteeksi kuin hirveä. Tästä tuli kyllä yllättävän hyvä, vaikka itse en mikään porsaanlihan ystävä olekaan.
800g porsaanlihaa suikaleina
1 sipuli
3 porkkanaa
1 ruokakerma
1 ranskan kerma
Koskenlaskijajuustoa n. 1/5 pakettia
mustapippuria
aromisuolaa
soijaa
Paista lihat pannulla voisilpun kanssa. Kannattaa paistaa kahdessa erässä, näin lihat paistuvat paremmin. Lisää kypsien lihojen joukkoon porkkana pieninä siivuina. Kaada ruokakerma ja ranskankerma sekaan, sekoita hyvin. Lisä lopuksi joukkoon Koskenlaskijaa pieninä nokareina. Mausta mustapippurilla, aromisuolalla ja pienellä lorauksella soijaa.
9.12.2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti